Newsletter

Just enter your email to get all the latest offers
[contact-form-7 id="570" html_class="default"]

Wie

Nathalie Willems (’78) startte haar carrière als copywriter in de reclamewereld en werkte achtereenvolgens als project manager voor magazines, webmaster, business development manager, PR-manager en journalist.

Op haar 27ste kwam ze tijdens een soloreis naar Azië voor het eerst in contact met yoga. Dat was de eerste stap in haar reis naar bewustwording en persoonlijke groei. In de jaren daarop volgde ze voor magazines als Psychologies en Genieten tal van opleidingen, workshops en seminaries teneinde artikels over persoonlijke ontwikkeling te kunnen schrijven.

 

Van ‘Unleash the Power within’ van Tony Robbins  en ‘Heal your Life’ met Louise Hay in Londen tot de Progressive Workshop van Joe Dispenza in Parijs, een NLP master opleiding, yoga teacher training, een jaaropleiding familieopstellingen en reiki level 2 tot tal van kennismakingsworkshops rond meditatie, ademhaling, energie, massage, sjamanisme, etc.

 

In januari 2014 stapte ze de Bewust leven 1 training van Creative Consciousness binnen in Nederland en dat veranderde haar leven compleet. Nathalie gooide haar leven 180 graden om en werd exclusief licentiehouder voor Creative Consciousness in België. Niet alleen schoolde ze zichzelf tot lead trainer en coach voor de organisatie, ze ontdekte bovendien dat ondernemerschap haar van nature in het bloed zat en bouwde het bedrijf in zes jaar uit van een vzw met 5 trainingen per jaar tot een professionele onderneming met 13 trainingen per jaar, waaronder een gecertificeerde professionele coachopleiding.

 

Daarnaast creëerde ze het bewuste kledinglabel Awearables, schreef ze een kinderboek rond bewustwording en lanceerde ze in september 2019 Roots & Wings, een driedaags programma rond Bewust ouderschap.

 

Eind 2019 besloot Nathalie om alle puzzelstukjes samen te brengen onder The Lighthouse en begin 2020 vond ze daarvoor een plek in Leut, Maasmechelen in Kasteel Vilain XIIII.

 

Het is haar persoonlijke missie om zoveel mogelijk zaadjes van bewustwording te verspreiden in de wereld.