Newsletter

Just enter your email to get all the latest offers
[contact-form-7 id="570" html_class="default"]

Missie & Visie

The Lighthouse is een holistisch platform dat trainingen, workshops en kwalitatieve content rond persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling samenbrengt en verder verspreidt.

 

Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling, net zoals een regelmatig kappers-, tandarts- en doktersbezoek, integraal deel uitmaakt van zelfzorg. Vermits we allen uniek zijn, kan die zelfzorg er heel verschillend uitzien van persoon tot persoon.

 

The Lighthouse streeft er naar een broeikas te zijn van mogelijkheden waarin bezoekers vrij kunnen proeven en ontdekken wat met hen resoneert, om uit eigen ervaring keuzes te maken voor verdere ontwikkeling en verdieping.

Pollinatie

The Lighthouse vertrekt vanuit het principe dat we allemaal gelinkt zijn aan elkaar doch elk onze eigen waarde hebben. Pollinatie bestaat erin om vanuit jouw ‘overvloed’ anderen te bestuiven, inspireren en ondersteunen.

Win-win-win

The Lighthouse bekijkt het individu als onderdeel van een groter collectief. Elke samenwerking die tot stand komt moet een evenredige meerwaarde brengen voor alle betrokken partijen, inclusief het grotere goed.

Intentie

The Lighthouse streeft ernaar om energie zo puur mogelijk te behouden en van daaruit te creëren en samenwerkingen aan te gaan.

Ownership

The Lighthouse vertrouwt erop dat mensen in hun kracht en hun persoonlijk leiderschap staan en van daaruit verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen aandeel in elke samenwerking en/of deelname.

Duurzaamheid

The Lighthouse beoogt diepgaande lange termijnrelaties boven ‘one shots’, waarin het pollinatie principe maximaal kan worden ingezet.

Transformatie

De focus van The Lighthouse ligt op programma’s die werken rond transformatie en die bijgevolg een duurzame verandering teweegbrengen bij haar bezoekers.